170 ÅR MED KIEHL'S

För att fira det här speciella året tittar vi tillbaka i tiden och lyfter fram vårt livfulla arv och våra bästa formulor sedan 1851.

HEDRA VÅRT FÖRFLUTNA

Vi har alltid varit stolta över att kunna ge våra kunder de finaste hud- och hårvårdsformulorna framtagna med naturliga ingredienser och de mest avancerade teknologierna.

Det är en ära att år 2021 fira den 170:e födelsedagen för ett företag som starta i korsningen mellan 13:e och tredje avenyn i New Yorks East Village.

VI INTRODUCERAR KIEHL'S HERITAGE COLLECTION

Med inspiration av våra älskade bästsäljare – både existerande och utgångna – lanserar vi ett exklusivt limited edition-sortiment av glasflaskor att samla på.

Calendula Herbal-Extract Toner

Lugnar och förbättrar huden. Innehåller handplockade ringblomsblad.

KÖP NU

Creamy Eye Treatment with Avocado

Levererar en krämig "explosion" av återfuktning åt den ömtåliga huden under ögonen.

KÖP NU

Ultra Facial Cream

En kundfavorit för 24 timmars återfuktning. Testad för att hålla för äventyr.

KÖP NU

Midnight Recovery Concentrate

Vinnare av över 50 skönhetspriser för en ungdomligare morgonhud.

KÖP NU

Visste du att?

1963 började Kiehl's apotek introducera helt nya produkter så som Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (Andy Warhol älskar den), Kiehl's Lip Balm #1 och Ultra Facial Moisturizer— som alla finns bland våra bästsäljare idag.

Upplev våra
ikoniska blandningar

"Det här är ett speciellt tillfälle för oss att fira de formulor som älskats av generationer av Kiehl's-kunder." Dofter kan ta med oss på en härlig resa bakåt i tiden och vi välkomnar dig att uppleva vårt historiska arv på egen hand med några av våra ikoniska blandningar.

Njut av ett urval av berusande, eftertraktade eteriska oljor som erbjöds av våra apotekare på 1920-talet; vårt klassiska lugnande rosenvatten som presenterades för första gången på 1960-talet; och våra milt uppfriskande glycerintvålar från 1980-talet."

- Cammie Cannella, VP of Global Education

EXKLUSIVA RE-RELEASER

Fortune Seeker Essence Oil

Friskar upp med tydlig doft av Citron och Bergamott, mildare inslag av Fransk Ros och Petitgrain och fulländas med Rosenträ. Ursprungligen tillverkad för att bringa lycka.

KÖP NU

Jinx-Removing Essence Oil

Lockar med tydlig doft av Bergamott och Apelsin, mildare inslag av Kardemumma och Jasmin och fulländas med Cederträ, Sandelträ och Vetiver. Ursprungligen tillverkad för att bota kärleksförbannelser.

KÖP NU

Love-Luring Essence Oil

Frestar med tydlig doft av Bergamott, mildare inslag av Ros och Jasmine och avslutas med Vanilj och Cederträ. Ursprungligen tillverkad för att ge tur i kärlek.

KÖP NU

Visste du att?

1921 tog John Kiehl's lärling, Mr Irving Mors, över verksamheten och sålde de allra första Kiehl's produkterna, inklusive den ursprungliga Myskoljan — vår utmärkande doft. Våra eteriska oljor i begränsad upplaga är inspirerade av den tidens rikedomsbringande tinktur och har återskapats i tre lockande dofter.

EXKLUSIVA RE-RELEASER

Rosewater Toner

Lugnande och med en frisk doft för att återfukta och balansera upp. Ger en smidig hy lika mjuk som blomblad.

Vidste du?

Vår mjukgörande hudvårdsformula är inspirerad av 1960-talets kollektion av toners med Rosenvatten. De innehåller rosenvatten och hela, hållbart odlade rosenblad från Turkiet — handplockade från "världens rosenträdgård".

EXKLUSIVA RE-RELEASER

Jabones de glicerina heritage

Glycerin Soaps

Finns med duft av friska örter och oparfymerad; framtagna för lyxig intvålning som avlägsnar smuts.

Visste du att?

Våra rena tvålar är ursprungligen framtagna på 1990-talet och tillverkade med naturlig Glycerin och Mattram för att effektiv rengöra hyn och ge en frisk känsla. Nu finns de i ny tappning i apoteksförpackning och i begränsad upplaga.