ETT VIKTIGT STEG MOT ATT UTBILDA KUNDER TILL EN MER MILJÖVÄNLIG KONSUMTIONSedan Kiehl's startade som ett apotek 1851 har vi brytt oss om vår miljö och omvärld. Vi har alltid strävat efter att bli bättre – både när det gäller produktion, förpackning, ingredienser och inredning i våra butiker. Med Future Made Better har vi skapat ett program som ska stötta vårt arbete mot en bättre värld och under 2021 använder Kiehl' s återvunnet material och FSC-certifierat material i mer än 80 procent av våra produkter.

Det senaste tillskottet till våra aktiviteter är samarbetet med den svenska återvinningsappen Bower som från och med maj 2021 utbildar Kiehl's kunder om vad de ska göra med sina tomma förpackningar och därmed skapa en mer hållbar konsumtion.

Samarbetet med Bower, tidigare kallat "Panta På”, har startats i Sverige, Norge och Danmark. Bower erbjuder förmåner och exklusiva erbjudanden till konsumenter som via appen återvinner engångsförpackningar. Sedan 2019 har tusentals tomma produkter registrerats och skickats för återvinning genom Bowers app – den gör det roligt att återanvända samtidigt som man tar hand om miljön.

Bowers app fungerar på så sätt att man scannar streckkoden på de produkter man vill återvinna och i gengäld låser upp Bower för diverse fördelar och exklusiva erbjudanden – till exempel rabatter till kiehls.se.Recycle

Bowers app i 5 enkla steg

  1. Hitta närmaste återvinningsstation via Bowers app.
  2. Skanna de tomma förpackningarna.
  3. Bekräfta att du är vid återvinningsstationen.
  4. Du får poäng för varje produkt du skickar till återvinning.
  5. När du har samlat 10 poäng kvalificerar du dig bland annat för 10 procent rabatt på ditt nästa köp på kiehls.se

Kiehl's och Bower vill göra det mer tillgängligt och roligt att återvinna så att vi tillsammans kan värna om miljön. Du kan följa Kiehl's och Bower på Instagram och se hur andra återanvänder sina produkter och använder Bowers app, eller så kan du själv hänga med och använda hashtaggen #recycleyourempties.

#recycleyourempties @kiehlsscandinavia @getbower

Vill du få ett meddelande när varan finns i lager igen?

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten är tillgänglig igen.