Future Made Better


Sedan 1851 har vi åtagit oss att använda naturligt framställda material, miljövänliga förpackningar och tillverkningsmetoder, liksom att stödja goda ändamål. Vi jobbar för en BÄTTRE FRAMTID.

Vi strävar mot en hållbar framtid genom att minska mängden producerat avfall. Därför erbjuder vi till exempel en gedigen återvinningstjänst för dina tomma Kiehl's förpackningar.Som en del av vårt Recycle & be Rewarded-program erbjuder vi kunder i alla Kiehl's butiker att returnera sina tomma Kiehl's förpackningar för återvinning i utbyte mot en liten present.

inhaltsstoffe

Den kosmetikaexpertis vi delar med världen är inspirerad av vårt arv som apotek i New York. Vi använder kraftfulla ingredienser för att skapa effektiva vårdande formulor för alla hudtyper. Många av våra produkter är framtagna med naturligt utvunna ingredienser*.

"Upptäck de kraftfulla aktiva ingredienserna i Kiehl's hudvårdsprodukter!

*Naturligt utvunna produkter är råmaterial som används i sin ursprungliga form eller som innehåller mer än 50 % av den ursprungliga, naturliga molekykära strukturen efter bearbetning.

inhaltsstoffe

Vi arbetar med lokala jordbrukare och producenter för att ta fram våra produkter i miljömedvetna processer. Vi utvecklar även samarbeten och initiativ till förmån för lokalsamhällena.

Dessutom är 98 % av våra formulor baserade på minst tre förnybara ingredienser. Det betyder att råmaterialet kan växa igen och användas på nytt. När vi köper råmaterial stöder vi ansvarstagande jordbruksmetoder på över 600 platser i världen. Vi kontrollerar även vattenkonsumtionen: hittills har vi minskat den med 78 % i våra produktionsprocesser.

inhaltsstoffe

Vi designar våra förpackningar med målet att reducera avfall och använda återvunna material så ofta som det är möjligt. 2019 sparade vi 350 ton plast genom att använda minst 30 % återvinningsbara material i 82 % av våra förpackningar. Vi prioriterar hållbara alternativ när vi väljer möbler, dekorationer och plastfria vårdaccessoarer till våra butiker. Vi använder även grön el.

Vi samarbetar med Terracycle för att kunna erbjuda en omfattande återvinningstjänst för dina tomma Kiehl's-förpackningar. Sedan 2009 har vi återvunnit över 13 miljoner tomma burkar och flaskor genom detta program.
De här återvunna burkarna och flaskorna används sedan för att bygga utrustning till lekplatser och mycket mer. Över hela världen bär Kiehl's hudvårdsexperter vita rockar som består av 65 % återvunna vattenflaskor.

Som en del av vårt Recycle & be Rewarded-program erbjuder vi kunder i alla Kiehl's butiker att returnera sina tomma Kiehl's förpackningar för återvinning i utbyte mot en liten present."

inhaltsstoffe

Sedan 1851 har Kiehl's stöttat välgörande ändamål i hela världen och vi använder vår "Kiehl's Gives" för att sträva efter en bättre framtid. Trogna vårt uppdrag prioriterar vi engagemang för välgörenhetsfrågor som gynnar barn, miljö och HBTQ-personer.


recycle and be rewarded programm

I Kiehl's butiker och vid butiksdiskarna bjuder vi in kunder till att bli en del av våra hållbarhetsinitiativ. Som en del av Recycle & be Rewarded programmet kan kunderna kasta tomma Kiehl's produkter och provprodukter i återvinningslådor. Våra samarbetspartners på Terracycle samlar sedan ihop de här materialen för återvinning och kreativt återbruk. Genom att återvinna tomma förpackningar tjänar medlemmar i Kiehl's Familjebonusprogram poäng till sin Bonuspott.

Hitta din närmsta "Recycle & Be Reward"-insamlingsplats här


Vår gloslista definierar de viktigaste begreppen som används i vårt hållbarhetsprogram Future Made Better.

Biologiskt nedbrytbar Organiska produkter vars mikroorganismer (huvudsakligen bakterier, jäst och svampar) kan brytas ned naturligt i våta miljöer och producera CO2 och vatten.
PCR Står för "Post-Consume Resein", den tekniska termer för återvunnen plast. PCR används ofta i flaskor, burkar, glas och andra förpackningsmaterial för att minska beroendet av ny plast.
PET Står för "Polyetentereftalat", en specifik typ av plast som ofta används för att producera vattenflaskor.
Förnybara råmaterial Ett material där över 50 % kommer från en källa som kan förnyas eller växa igen, till exempel växter.
Hållbart förvärv Detta tillvägagångssätt säkerställer att växtbaserade material kommer från en försörjningskedja som respekterar biologisk mångfald, begränsar miljöpåverkan och garanterar produktionsprocesser som inte påverkar ekosystemet, samtidigt som den stöder lokalbefolkningens socioekonomiska utveckling. Det kan också innebära solidaritet och socialt ansvar för att hjälpa socialt utsatta områden.
Vattenfotavtryck Den totala effekten av en viss aktivitet på vatten, inklusive den totala mängden vatten som konsumerats, antingen av användaren eller producenten (inklusive både vatten som samlas upp och används, samt föroreningarna det leder till).