Om Kiehl’s

VÅR HISTORIA

En äkta New York-produkt

1851 öppnade Mr Kiehl dörrarna till sitt familjeapotek i New York City för att möta de behov som fanns i kvarteret. Den här apoteksbutiken har förts vidare från generation till generation och är öppen än idag. Målet är fortfarande detsamma: att tillfredsställa kundens behov genom att erbjuda inspirerande expertisvård från naturen – alltid med en osvikligt generös inställning och en känsla av fantastisk service.

 • 1851

  Det första Kiehl's-apotek betjänar till en början stamkunderna i hörnet mellan trettonde och tredje avenyn i New York.

 • 1894

  Efter att ha finslipat sin kommers som ambitiös lärling köper apotekaren John Kiehl apoteket. John Kiehl & co. startar sin verksamhet under namnet "Kiehl Pharmacy."

 • 1921

  Mr Irving Mors var John Kiehl's lärling. Han tog över verksamheten och utvecklade den till ett fullskaligt apotek med teer, örter, tinkturer, honung samt de första produkterna med varumärket Kiehl's, inklusive vår paraddoft, myskoljan.

 • 1922

  Irving Morse gjorde "Try Before You Buy" till apotekets inofficiella motto. Den här principen om kundanpassad service – tillsammans med generösa provprodukter – har varit Kiehl's signum i över 95 år.

 • 1924

  Kiehl's blir ett av de första företagen som stolt anger ingredienserna på produktetiketten — till och med innan USA:s regering krävde det. På så vis kan kunden ta mer informativa och tillitsfulla köpbeslut.

 • 1961

  Irvings son, Aaron Morse, tar över familjeföretaget. Den skickliga kemisten skapar en tidig form av penicillin och förser den amerikanska staten med en speciell Aloe Vera-kräm för behandling av brännskador orsakade av strålning.

 • 1962

  1963 börjar Kiehl's apotek introducera helt nya produkter så som Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (Andy Warhol älskar den), Kiehl's Lip Balm #1 och Ultra Facial Moisturizer — som alla finns bland våra bästsäljare än idag.

 • 1979

  Som ett erkännande av våra historiska bidrag som apotek införs över 103 Kiehl's-produkter och artefakter i den permanenta samlingen på avdelningen för medicin och vetenskap vid Smithsonian National Museum i Washington, D.C.

 • 1988

  Kiehl's sponsrar expeditionen Everest' 88 då klättrare bestiger Mount Everests östra sida utan syrgas för första gången. I packningen fanns flera Kiehl's produkter för att stötta dem på deras heroiska färd.

 • 1989

  Aarons dotter, Jami Morse Heidegger, tar över familjeföretaget och driver det tillsammans med sin man, världscupmästaren i skidåkning Klaus Heidegger.

 • 2005

  Kiehl's introducerar Dermatologist SolutionsTM – en kollektion med avancerad hudvård som Kiehl's kemister tagit fram i samarbete med ett expertråd av ledande hudläkare för att behandla specifika hudproblem.

 • 2011

  För att fira 160 år i samhällets tjänst lanseras "Kiehl's Gives" i syfte att informera kunder om våra globala välgörenhetsinitiativ.

 • Aujourd'hui

  Vår naturinspirerade, vetenskapligt testade formulor är kraftfulla men samtidig säkra. De förbättrar den övergripande hudkvaliteten och ger en synligt friskare hud. Ta del av vår personliga konsultation för att ta reda på vilka produkter som passar dig.

1851
1894
1921
1922
1924
1961
1962
1979
1988
1989
2005
2011
IDAG

våra värderingar

Vad motiverar oss

"Kiehl's är idag resultatet av ett envetet engagemang för de värderingar som gått i arv i tre generationer. Vår verksamhet har växt sig stark eftersom vi sätter vår filosofi i främsta ledet och alltid erbjuda den bästa apoteksvården."

1. Service

Vår tradition är att överträffa kundernas förväntningar och att alltid målanpassa varje möte. Våra kunder uppskattar att vi erbjuder gratisprover av våra produkter – en vana som härstammar från Kiehl's grundarfamilj.

2. NATUR & VETENSKAP

Vi är ständigt på jakt efter nya formulor, ingredienser och tekniker och därmed hitta en balans mellan naturens och vetenskapens styrkor. Våra goda resultat uppnår vi genom att testa naturliga, unika, effektiva och säkra ingredienser från hela världen.

3. FILANTROPI

Vi tror på att aktivt visa en generositet utöver det vanliga – att visa att vi bryr oss om samhörighet och solidaritet genom filantropiska handlingar som syftar till att utveckla våra samhällen. Vi välkomnar alla våra besökare med värme och tycker att det är viktigt att alla känner sig hemma hos Kiehl's.

4. Respekt

Vi respekterar de samhällen där vi bor och arbetar och strävar alltid efter att vara en omtänksam granne. Och eftersom vi respekterar att den värld omkring oss är unik och sårbar blir hållbara inköp ett måste för oss.

5. UTBILDNING

Vi följer standardreglerna inom kosmetologi och hudvård för att guida varje kund till rätt beslut kring sin hudvård. Tack vare vår kundanpassade inställning sprider vi kunskap och investerar i utbildning för såväl våra team som för våra kunder för att skapa en rik inlärningsmiljö.

6. KVALITET

Vår framgång idag beror på vår konsekventa inställning: "formulor utan genvägar". Vi har alltid haft våra egna laboratorier där vi bedriver vår egen forskning och utför våra egna experiment. På så vi säkerställer vi att allt vi framställer är effektivt, utan att vara skadligt.

VÅRA KULTFORMULOR

Mycket effektiva, inspirerade av naturen

Tack vare vetenskaplig expertis och över 170 års erfarenhet innehåller våra unika formulor enbart växter och naturligt framtagna ingredienser av högsta kvalitet. Vi prioriterar effektivitet framför utseende. Våra tar fram formulor för alla hudtyper, även de mest känsliga. Upptäck några av favoritformulorna hos våra kunder i hela världen.

NATURLIGHET & EXPERTIS

"Vårt uppdrag är att i våra laboratorier skapa formulor med aktiva ingredienser inspirerade av naturen och med bevisad effektivtet."

 • Ingredienser med naturligt ursprung
 • Hudvård som testats på känslig hud
 • Kliniskt och dermatologiskt testade formulor

Facial Fuel Energizing Moisture Treatment

Med 10 år på nacken är denna återfuktande och energigivande behandlingen även vår produkt n°1 för män. Den återupplivar och friskar upp huden och är framtagen för att återfukta och stå emot yttre angrepp.

Crème de corps

Låt dig frestas av denna ikoniska kroppskräm som är känd i hela världen för sina återfuktande egenskaper. Den här mycket uppskattade produkter är framtagen på 1970-talet och är full av näringsrika ingredienser för huden som ger en oöverträffad mjukhet.

Ultra Facial Cream

Vår bästsäljare #1 är känd i hela världen och är bevisat effektiv. Den här fuktkrämen har testats under extrema och mycket torra förhållande. 2005 följde den med ett team på sex personer upp till Grönlands isiga toppar: "den första Grönlandsbestigningen", så den håller för alla situationer, även de mest extrema.

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Vår paradprodukt är vårt serum som reducerar rynkor och effektivt agerar på hudens struktur, färg och lyster. För att bevara dess styrka har våra kemister stabiliserat 12,5% rent C-vitamin i en vattenfri formula som ger en unik känsla av värme när den appliceras.

Midnight Recovery Concentrate

Vårt regenererande, koncentrerande nattserum med 98,6 % naturligt framtagna ingredienser är ständigt en favoritproudkt hos kunder i hela världen. Det är unikt effektivt och ger en ungdomlig hy varje morgon.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Den här formulan är mild men effektivt och innehåller avokado, sheasmör och betakaroten för att ge fukt åt ögonen. Denna ögonkräm är en annan av våra bästsäljare och den är lika näringsrik som populär.

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

Vår klargörande mask innehåller gurkmeja och tränbärsfrön för en riktig uppfriskande och strålande upplevels

Calendula Herbal-Extract Toner

Vårt ikoniska ansiktsvatten med rötter från 1960-talet, innehåller handplockade, hela Ringblomsblad och är full av blomkraft som rengör och lugnar huden.

Amino Acid Shampoo

Detta schampo med Kokosnöt ger ett rikt och krämigt skum för en extra behaglig upplevelse. Det är framtagen med en blandning av återfuktande specialingredienser som gör håret mjukt, smidigt och strålande sunt.

Super Multi-Corrective Cream

Redo att överlista åldrandet? Den här multifunktionella anti age-krämen reducerar tydliga ålderstecken med hjälp av Jasminsyra och Bokextrakt. Dess formula lyfter, formar, ger struktur och återfuktar.

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Quinoa kommer ursprungligen från Bolivia och är känd för sina exfolierande effekterpå huden. Extraktet används i vår nattpeeling och ger huden optimal utstrålning och fräschör varje morgon.

Butterstick Lip Treatment

Det här läppbalsamet med Citronsmör och Kokosnötsolja har fått sitt namn efter den fylliga texturen och dess stjärningrediens. Ett rent nöje för dina läppar. Finns både som färgad och ofärgad och ger återfuktning och skydd.