Main content
Anti-Aging Skincare Routine

VÅR BÄSTA ANTI AGE RUTIN
FÖR DIG


Tyvärr finns det ingen magisk formula eller antirynk-creme som stoppar åldrandet eller spolar tillbaka tiden. Rynkor, fina linjer och till och med åldersfläckar kommer för oss alla. Men med rätt hudvårdsrutin kan du få dem att se mindre ut. Följ stegen nedan för att få en hud som ser yngre ut.


Steg 1: Rengöring

Ultra Facial Cleanser

Ultra Facial Cleanser

Old price New price kr 280,00

Miljöfaktorer som UV-strålar, föroreningar och stress kan slita på huden. Särskilt om du bor i en stad kan smuts och dammpartiklar i luften inte bara bidra till sämre luftkvalitet och andningsproblem utan även irritera huden. En daglig rengöring kan hjälpa till att avlägsna smuts som fastnar på huden. Vår Ultra Facial Cleanser är tillräckligt mild för att rengöra ansiktet noggrant och lösa upp överskottsfett, smuts och orenheter utan att torka ut och avlägsna naturliga oljor och fukt som hjälper till att bevara ett fräscht och hälsosamt utseende.Steg 2: Ansiktsvatten

Iris Extract Activating Essence Treatment

Iris Extract Activating Essence Treatment

Old price New price kr 420,00

Vår Iris Extract Activating Essence Treatment appliceras på rengjord hud och hjälper till att tillföra fukt till hudytan, för ett slätare och mer strålande utseende.


Iris Extract Activating Essence Treatment

Iris Extract Activating Essence Treatment

Old price New price kr 420,00


Steg 3: Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Old price New price kr 675,00

Hos Kiehl's har vi olika effektiva anti age serum för ansiktet. Vårt Vital Skin-Strengthening Super Serum är ett effektivt serum som kan användas både morgon och kväll. Det är berikat med hyaluronsyra och glycerin och tränger djupt in i huden för att boosta lystern och få fina linjer att upplevas reducerade. Om du använder flera serum kan du prova vårt Super Serum som ett första lager. Det boostar hudens fuktnivå och stärker hudens barriärfunktion, och sedan bör ditt andra serum vara utvecklat för att ta hand om specifika problem hos huden.​

Vi rekommenderar användning av vårt Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate berikat med 12,5 % C-vitamin och återfuktande hyaluronsyra varje morgon. Formulan boostar inte bara hudens lyster utan tränger även in i hudens ytskikt för att få fina linjer och rynkor att upplevas reducerade. Skilj fakta om C-vitamin från fiktion med vår användbara guide.​

Har du någonsin undrat över fördelarna med att använda retinol? Upptäck vårt Retinol Micro-Dose serum. Vårt prisbelönta serum ger synliga resultat minimerar och samtidigt tecken på obehag som rodnad och fjällning. Vår formula främjar cellförnyelsen på hudytan för att släta ut hudstrukturen och stärker samtidigt hudens barriärfunktion. Resultatet är en synbart förnyad hud som ser yngre ut. ​


Steg 4: Ögonvård

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Huden runt ögonen är ett av de första områdena i ansiktet som visar tecken på åldrande. Eftersom detta är det mest känsliga området i ansiktet är det fördelaktiktigt att använda hudvård som är särskilt framtagen med detta i åtanke.


Vår anti age ögonkräm Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum är berikat med 10% rent C-vitamin och tripeptid. Det hjälper till få fina linjer och kråksparkar att upplevas reducerade. Formulan är berikad med återfuktande hyaluronsyra och C-vitamin och bidrar till att minska svullnader.


Du kanske också gillar Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment. Vår formula lyfter synligt området runt ögonbrynsbenet, slätar ut ögonlocken, stramar upp yttre ögonvrån, minimerar kråksparkar och minskar svullnader under ögonen. Den är lätt, absorberas snabbt upp av huden och kan användas under makeup.

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Old price New price kr 600,00


Steg 5: Fukt

Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

Old price New price kr 950,00

Att hålla huden återfuktad är nyckeln till en stark hud och färre ålderstecken. Vår bästa anti aging krämen, Super Multi-Corrective Cream, är berikad med hyaluronsyra och formulan hjälper till att ge huden ny struktur så att den ser yngre ut.


När du har applicerat ditt anti aging serum kan du bevara fukten i din hud hela dagen eller natten genom att applicera cremen på ansiktet och halsen.

Resultatet: Dina rynkor kommer att upplevas slätare.


Applicera Midnight Recovery Omega Rich Cloud Creampå kvällen. Den hjälper till att fylla på och stärka hudens lipidbarriär och får huden att upplevas fylligare. Den lätta formulan ger en långvarig återfuktande effekt under natten och passar alla hudtyper.​


Anti Age rutin på morgonen​

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price kr 750,00

Vi vet att hudens åldrande är kopplat till solens effekter, så att använda solskyddsfaktor är kanske det viktigaste steget i en hudvårdsrutin för att skydda huden mot för tidigt åldrande.


Vår solskyddsprodukt Ultra Light Daily UV Defense innehåller SPF 50, en avancerad UVA- och UVB-teknologi som hjälper till att skydda huden mot UV-strålning samt ett extra skydd mot föroreningar. Den absorberas snabbt och har en lätt formula.Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price kr 750,00


Anti Age rutin på kvällen​

Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate

Old price New price kr 900,00

Midnight Recovery Concentrate är berikat med destillerade växtextrakt och skvalan för en behandling som hjälper huden att återhämta sig medan du sover. Serumet hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans för att hålla den mjuk och smidig. Använd detta serum i din kvällsrutin.


Orientation message
For the best experience, please turn your device