Main content

KIEHL’S TJÄNSTER

Expertkunskap inom hudvård och god service har alltid varit kärnan i det vi gör vilket speglas i våra butiker, både online och fysiska, som är skapade för att guida dig till den hudvård som ger dig det bästa resultatet. Utforska våra tjänster som är utvecklade för att vara personliga, innovativa och drivna av vetenskap.

FÅ HJALP AV VÅRA EXPERTER

FÅ HJÄLP AV VÅRA EXPERTER

Runt om i världen har vi över 4 700 expertutbildade hudvårdskonsulter i 67 länder, dedikerade till att hjälpa dig att lösa dina hudvårdsproblem. Våra hudvårdsexperter känns igen på sina vita labbrockar som är en blinkning till vår historia då Kiehl's startade som ett apotek i New York år 1851

SERVICE ONLINE

SERVICE I BUTIKEN

Gratis hudvårdskonsultation

Gratis hudvårdskonsultation

I våra butiker är alltid våra hudvårdsexperter redo att ge dig den bästa rådgivingen. Vi erbjuder alltid en gratis hudvårdskonsultation så att vi kan analysera din hud och hitta de produkterna som passar din hud bäst.


GRATIS PRODUKTPROVER

GRATIS PRODUKTPROVER

När du får en kostnadsfri konsultation med någon av våra experter i en fysisk butik erbjuds du alltid gratis produktprover samtidigt, så att du kan testa rekommendationerna vi ger dig.


Orientation message
For the best experience, please turn your device