Main content

ANALYSERA DIN HUD PÅ
NÅGRA MINUTER​

Ta en bild och låt vårt Instant Skin Reader Tool skanna ditt ansikte. Vår expertteknik identifierar eventuella problemområden i din hud och rekommenderar utifrån detta en hudvårdsrutin som är skräddarsydd för dig. Observera att analysen endast kan utföras via mobilen, då du måste ta eller ladda upp en selfie.

SKANNA QR-KODEN OCH STARTA ANALYSEN

HUR FUNGERAR VÅRT INSTANT SKIN READER TOOL?​

SKANNA DIN HUD DIREKT

Ladda upp en selfie eller ta ett foto och Instant Skin Reader Tool skannar din hud för att identifiera din huds unika styrkor och områden som kan förbättras.

IDENTIFIERA DINA BEHOV

Vår hudanalys avslöjar din huds behov och tar itu med eventuella utmaningar som linjer och rynkor, förlust av fasthet, brist på lyster och förstorade porer.

FÅ DIN PERSONLIGA RUTIN REKOMMENDERAT

Få en omedelbar rekommendation av produkter baserad på din huds unika behov för att få en friskare och yngre hud.

BEDÖMNING AV DIN HUD​

Förstå din hud på ett ögonblick! Vi använder avancerad teknologi, som utvecklats tillsammans med hudläkare, och några korta frågor för att identifiera din huds behov och vad du bör fokusera på, t.ex.​

  • Fina linjer och rynkor​
  • Glåmig hud​
  • Förstorade porer​
  • Minskad fasthet​

Resultat: Din huds behov och eventuella utmaningar åtgärdas.

BESÖK KIEHL'S FÖR EXPERTRÅDGIVNING OM HUDVÅRD

Få en personlig hudvårdskonsultation

Personlig hudrådgivning är kärnan i vår hudvårdsexpertis. Våra Kiehl's Skin Pros är utbildade i principerna för dermatologi och hudbarriären för att diagnostisera din huds behov och rekommendera en rutin för en friskare och yngre hud. Besök oss för en kostnadsfri konsultation och få personlig rådgivning och gratis produktprover!

BÖRJA ANALYSEN OCH LÄR DIG MER OM DIN HUD

För att få tillgång till denna tjänst måste du vara minst 18 år gammal. Vi kommer att använda dina personuppgifter för att ge dig de resultat och rekommendationer som tagits fram som ett resultat av användningen av tjänsten. Bilder kommer inte att lagras och kommer att raderas omedelbart efter analys.

Orientation message
For the best experience, please turn your device