Main content

DIN HUDVÅRDSRUTIN FÖR FET HY

Fet hy är resultatet av en överproduktion av talg, det fett som finns naturligt i huden. Överskottsolja kan få huden att kännas fet direkt efter rengöring och kan ge en fet T-zon, tilltäppta porer och till och med finnar.

Här på Kiehl's har vi produkter som passar alla hudtyper. Läs vidare för att ta reda på vilken hudvårdsrutin vi rekommenderar för feta hudtyper och ta del av de bästa tipsen för fet hy. ​


Steg 1: Rengöring

Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Old price New price kr 280,00

Börja din resa mot en mindre fet hy med en rengöring för att avlägsna olja och smuts Detta minskar inte bara glansen direkt utan hjälper också till att förbereda huden för att absorbera den produkt som appliceras – oavsett om det är ett serum eller en oljefri fuktcreme. Prova Ultra Facial Cleanser for Oily Skin Types, som är framtagen med citronextrakt och extrakt från ökenväxter. Denna ansiktstvätt får huden att kännas ren och fräsch. Arbeta upp ett lödder och skölj sedan med vatten innan du försiktigt torkar huden med en handduk eller ansiktsservett.


Steg 2: Ansiktsvatten

Ultra Facial Oil-Free Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Old price New price kr 295,00

Ansiktsvattnet avslutar rengöringsrutinen. Använd vår PH-balanserade Ultra Facial Toner for Oily Skin Types, med extrakt av Antarcticine och ökenväxter. Fördela några droppar på en bomullsrondell och applicera över hela ansiktet. Detta ansiktsvatten för fet hy och oljig hy är både skonsamt och effektivt och hjälper till att avlägsna överskottsrester av produkter samtidigt som det återfuktar huden.

Kiehl's experttips: Undvik produkter som avlägsnar det naturliga hudfettet eftersom huden faktiskt kan producera mer fett när den saknar fukt.

Ultra Facial Oil-Free Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Old price New price kr 295,00


Steg 3: Ögonvård

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price kr 410,00

Ögonvård är ett viktigt steg i varje hudvårdsrutin, och det finns många skäl till att lägga till det i din dagliga hudvårdsrutin. Återfukta det känsliga området under ögonen med vår Creamy Eye Treatment with Avocado eller behandla mörka ringar med vårt Vitamin C Eye Serum. Utforska hela vårt sortiment av ögonvårdsprodukter här.


Steg 4: Fukt

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream
best-seller

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Old price kr 415,00 New price kr 332,00

Du kanske tror att fet eller kombinerad hud och fuktcreme inte går hand i hand, men återfuktning är nyckeln till varje hudvårdsrutin för att stärka din huds barriärfunktion. Tricket är att använda en liten mängd av rätt produkt: mindre är mer när det gäller fuktcreme. Prova Ultra Facial Gel-Cream for Oily Skin Types för feta hudtyper. Denna ansiktkräm för fet hy känns fräsch på huden och har en omedelbart svalkande effekt. Den är både lätt och snabbabsorberande och känns inte fet. 

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream
best-seller

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Old price kr 415,00 New price kr 332,00


Steg 5: UV-skydd

Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel

Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel

Old price kr 560,00 New price kr 448,00

Gå aldrig hemifrån utan att ha applicerat en hudvårdsprodukt med solskyddsfaktor – du bör använda solskydd året om. Även när det är molnigt är solskydd viktigt för att skydda huden mot för tidigt åldrande. Applicera Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel solcreme med SPF 50 efter din fuktcreme eller innan du applicerar foundation eller annan makeup (om du använder makeup). Klappa in produkten i ansiktet och fördela försiktigt över huden med hjälp av cirkulära rörelser. Den icke-komedogena gelformulan skyddar och återfuktar normala och feta hudtyper och får huden att se smidig och glansfri ut.


Ytterligare steg:

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price kr 450,00

Mask

Använd Rare Earth Pore Cleansing Masque som innehåller aloe vera och vit lera från Amazonas. Denna djuprengörande ansiktsmask för fet hy avlägsnar fett, smuts och gifter som täpper till porerna. Applicera en tjock och synlig mängd i ansiktet och låt sedan verka i 10 minuter– eller mindre om den börjar torka. För att ta bort masken, massera med varmt vatten tills alla spår har avlägsnats. Du kan använda denna mask upp till tre gånger i veckan.

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price kr 450,00
Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate

Old price New price kr 650,00

Ansiktsolja​

Det kan kännas motsägelsefullt att tillsätta en ansiktsolja på fet hy, men en icke-komedogen ansiktsolja täpper inte till porerna och kan vara en del av lösningen. Upptäck Midnight Recovery Concentrate. Ansiktsoljan hjälper till att synligt återställa huden över natten och är lämplig för alla hudtyper, inklusive fet hud.

Om du har fet hy och vill ha fler tips på hur du kan avlägsna överskottsfett i huden kan du besöka vår Kiehl's-disk för en kostnadsfri personlig konsultation med våra egna Kiehl's Skin Pros. Våra Skin Pros kan svara på alla dina frågor om fet hy. Om du har ont om tid, prova vår sökfunktion Instant Skin Reader på vår hemsida. Detta verktyg ger dig förslag på en hudvårdsrutin som är anpassad efter din hudtyp

Orientation message
For the best experience, please turn your device