Main content
Den ultimata hudvårdsrutinen for kombinerad hud

Den ultimata hudvårdsrutinen för kombinerad hud

De med kombinerad hud tycker kanske att det ibland kan kännas lite som en balansgång att att se till att huden känns återfuktad och skyddad. Att hitta rätt rutin och kombinerad hudvård är nyckeln till att hålla feta t-zoner och uttorkad hud i schack.


Vad är kombinerad hud?

Det är lättare att hitta rätt hudvårdsrutin för just dig när du vet vilken hudtyp du har. Som namnet antyder är kombinerad hud oftast en blandning av fet och torr hud. Till skillnad från fet hud, som kan få hela ansiktet att se glänsande och fett ut, kämpar personer med kombinerad hudtyp med överflödig olja och orenheter i t-zonen (pannan, näsan och hakan) och torra och matta områden på kinderna, i tinningarna och ögonområdet. Den perfekta hudvårdsrutinen för kombinerad hud ska låta huden känna sig återfuktad och hjälpa till att matta ned eller absorbera överflödig olja.


Steg 1: Ansiktsrengöring

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Old price New price kr 400,00

Att hitta rätt rengöring är nyckeln till att hitta rätt balans. Du vill ha en formula som är mild nog för att motverka obalans och inte bidra till det.  Den löddrande Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash är en mild rengöring. Dess krämiga gelformula rensar skonsamt bort olja och smuts utan att torka ut för att ta bort orenheter utan att orsaka ytterligare irritation.


Steg 2: Toner

Ultra Facial Toner

Ultra Facial Toner

Old price New price kr 295,00

Ett balanserat ansiktsvatten kan hjälpa problemhud att känna sig omhändertagen. Ultra Facial Toner är skonsam men effektiv för alla hudtyper, och rengör ytan från oönskad smuts och rester för att förbereda för en närande dos av återfuktning.

Ultra Facial Toner

Ultra Facial Toner

Old price New price kr 295,00


Steg 3: Serum

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Om du upptäcker att rika fuktgivande krämer gör att din hud känns fet, så kan ett lättare serum vara lösningen för att ge din hud den fukt den behöver för att motverka oljeproduktion och hjälpa till att göra fet kombinerad hud mer balanserad.

Vi rekommenderar Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, som är fullpackat med effektiva återfuktare som glycerin, för att hjälpa till att återuppliva glåmig, trött hud och göra den fyllig och återfuktad. Midnight Recovery Concentrate gör också grovjobbet medan du sover. Det här är ett nattserum berikat med närande växter som återuppbygger huden så att du kan vakna upp med en mer fräsch, strålande hy.


Steg 4: Ögonkräm

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price kr 650,00

Huden runt ögat är känslig och har du kombinerad hud kan du uppleva att den är mycket torrare än resten av ansiktet. Använd vår Creamy Eye Treatment med avokado, som ger en snabb återfuktning till din kombinerade hudrutin. Vårt ögonserum är berikat med vitamin C och reducerar uppkomsten av fina linjer och mörka ringar. För hudvård som förebygger ålderstecken rekommenderar vi vår Super Multi-Corrective ögonkräm som korrgierar flera olika områden som  benet vid brynen, ögonlocken, ”crow’s feet” och området under ögonen för synbart yngre utseende.​

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price kr 650,00


Steg 5: Ansiktskräm

Ultra Facial Cream

Ultra Facial Cream

Old price New price kr 775,00

Många tror att fuktgivare och kombinerad hud inte är en idealisk kombination, men återfuktning är viktigt för varje hudtyp och rutin för att hålla huden frisk. Vår Ultra Facial Cream är lätt och fettfri, vilket gör den till en utmärkt fuktkräm för kombinerad hud. Vår formula, som är utformad med squalane, är lämplig för alla hudtyper, inklusive kombinerad hud.​


Steg 6: Solskydd

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price kr 750,00

SPF är viktigt för alla hudvårdsrutiner för att skydda huden mot UVA- och UVB-strålar och tidiga tecken av åldrande – även på molniga dagar. Läs mer om varför här.

Ultra Light Daily UV Defense är ett lätt solskydd som snabbt absorberas för att ge ett skydd med brett spektrum. Hitta rätt solskydd för din hudtyp.

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price kr 750,00


Valfritt steg: Mask

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price kr 450,00

Om du lider av glåmig hud eller vill ge uttorkad hud en boost är multi-masking din vän. Applicera en närande ansiktsmask över natten på torra områden och vår renande Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque på din t-zon för att rengöra överflödigt talg och smuts.


Orientation message
For the best experience, please turn your device